Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Απάντηση σε επαναλαμβανόμενες “δημοσιογραφικές” κακοήθειες

post
25/07/2022 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Απολύτως διάφανα, ξεκάθαρα και άμεσα λειτούργησε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας στο θέμα του κλιματιζόμενου χώρου παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Εν προκειμένω κανένα «μπέρδεμα» δεν συνέβη ούτε σε ότι αφορά τον τόπο, ούτε σχετικά με τον χρόνο.  Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας  ανταποκρίθηκε άμεσα σε έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής  το οποίο είχε ημερομηνία 21/6/2022 με αριθμό πρωτοκόλλου 577119  με τον  τίτλο «Επικαιροποίηση κλιματιζόμενων χώρων» όπου στο κείμενο αναφέρονται  τα εξής:

«Σύμφωνα με το έκτακτο Δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, το οποίο εκδόθηκε και είναι σε ισχύ, οι μέγιστες θερμοκρασίες την Τετάρτη 22-6-2022 και  Πέμπτη 23-6-2022 θα φτάσουν τους 37-38 βαθμούς Κελσίου στην περιοχή της Αττικής. Κατόπιν αυτών παρακαλούμε να μας αποστείλετε τους κλιματιζόμενους χώρους του Δήμου σας οι οποίοι θα τεθούν σε λειτουργία για την φιλοξενία και προστασία των πολιτών».

Η απάντηση από τον Αντιδήμαρχο Θεόδωρο Βασιλάκο  είχε ημερομηνία 22-6-2022 με αριθμό πρωτοκόλλου 23047 και αναφέρει πως «ο χώρος που θα είναι διαθέσιμος είναι ο κλιματιζόμενος του ΚΗΦΗ (Σιπύλου 16) τηρώντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας έναντι του covid-19”.

Συνεπώς καμία ολιγωρία, ούτε επίσης ασάφεια σχετικά με τον χώρο, μπορεί να μας αποδοθεί.

Βεβαίως ο συγκεκριμένος χώρος θα λειτουργεί για τους πολίτες για όσο χρονικό διάστημα διατηρηθούν οι υψηλές θερμοκρασίες.

 

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility