Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Δημοτική Σχολή Χορού

ΑρχικήΠολιτισμόςΔημοτική Σχολή Χορού
Μεγάλου Αλεξάνδρου 169 & Καραολή210 5617480

Η Δημοτική Σχολή Χορού λειτουργεί τμήματα που αναφέρονται σε άτομα όλων των ηλικιών. Οι συνεχώς διευρυνόμενες υπηρεσίες μας, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εκμάθησης χορών που αναπροσαρμόζεται ανάλογα με τη ζήτηση και τις τάσεις της εποχής. Στόχος μας είναι η χορευτική, μουσική και αισθητική καλλιέργεια των μαθητών μας, η ποιοτική εκπαιδευτική προσέγγιση και η μετάδοση της αγάπης για την Τέχνη του χορού αλλά και την Τέχνη γενικότερα. Η σπουδή του χορού στη σχολή μας προετοιμάζει τα παιδιά από την τρυφερή ηλικία των 4 χρόνων να αποκτήσουν μία δυνατή προσωπικότητα με υψηλά αισθητικά κριτήρια.

Στη σχολή μας λειτουργούν τα ακόλουθα τμήματα:

  1. Ρυθμική: Μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, οι μαθητές μαθαίνουν να ελέγχουν το σώμα τους και προετοιμάζονται για τον κλασικό χορό. (4-6 ετών)
  2. Μπαλέτο: Στη σχολή μας, διδάσκεται το ρωσικό σύστημα Vaganova. Οι μαθητές γνωρίζουν τη σωστή τεχνική και αποκτούν την ευλυγισία, ισορροπία και εκφραστικότητα που χαρακτηρίζει τον κλασικό χορό. (από 7 ετών)
  3. Σύγχρονος χορός: Η σχολή μας εφαρμόζει μια σφαιρική προσέγγιση διδάσκοντας συστήματα όπως το H. Limon, Graham, ADC, Release. (από 7 ετών).
  4. Hip – Hop: Η τάση που δημιούργησε μια ολόκληρη πολιτιστική κατηγορία! Διδάσκεται, bouncing & new school. (από 7 ετών)
  5. Latin : Όλοι οι latin χοροί έχουν κάτι διαφορετικό να προσφέρουν. Κάθε χορός έχει άλλα χαρακτηριστικά, άλλο στυλ, άλλη τεχνική, άλλη έκφραση! (από 7 ετών).
  6. Jazz : ο χορός jazz έχει εξελιχθεί σε ένα είδος σύγχρονου, θεατρικού χορού και στη σχολή μας τον προσεγγίζουμε σφαιρικά, σε όλες τις μορφές του (από 10 ετών)
  7. Cheerleading : Το cheerleading αποτελεί πλέον ολυμπιακό άθλημα, βασίζεται σε οργανωμένες ρουτίνες που περιέχουν χορό, άλματα, και πτώσεις.
  8. Barre A terre: Η τεχνική αυτή, (μπάρα στο πάτωμα) αποτελεί γυμναστική μεταφορά των χορευτικών ασκήσεων του κλασσικού χορού από την μπάρα στο πάτωμα. Μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμών και ενδυναμώνει ενώ βοηθά στην ευλυγισία του σώματος. Το μάθημα απευθύνεται τόσο σε άτομα με ή χωρίς χορευτική εμπειρία, όσο και σε ασκούμενους με μυοσκελετικά προβλήματα ή τραυματισμούς.
  9. Pilates : Το γνωστό πλέον σύστημα γυμναστικής, διδάσκεται και στο χώρο μας (mat & prompts). Η σχολή μας σας προσφέρει τη δυνατότητα όσο περιμένετε το παιδί σας να τελειώσει το μάθημα του να γυμναστείτε στον ίδιο χώρο, χωρίς άσκοπες μετακινήσεις!

Διευθύντρια της Δημοτικής Σχολής Χορού είναι η Παρασκευή Μπρακουμάτσου.

Πληροφορίες/εγγραφές: ΔHKEAΒ: Σίφνου & Αγ. Γεωργίου.

Τηλ.: 210 5697223-4
Εγγραφές από τον Σεπτέμβριο και για όλο το διδακτικό έτος.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility