Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Δημοτικό Ωδείο

ΑρχικήΠολιτισμόςΔημοτικό Ωδείο
«Μέγαρο Μ. Σουλιμιώτη», Σίφνου και Αγίου Γεωργίου210 5697223-4

Είναι ένας πρωτοποριακός μουσικός οργανισμός, αναγνωρισμένος από το Υπουργείο Πολιτισμού, στον οποίο διδάσκουν καταξιωμένοι καθηγητές και διδάσκονται όλα τα όργανα: κλασικά, παραδοσιακά και μοντέρνα, κλασικό και ελαφρύ τραγούδι, θεωρία της μουσικής και όλα τα ανώτερα θεωρητικά μαθήματα, πτυχίο αρμονίας, πτυχίο αντίστιξης, πτυχίο φούγκας, δίπλωμα σύνθεσης, μονωδία, μελοδραματική τέχνη, μουσική προπαιδεία (σύστημα Οrff), βυζαντινή μουσική, Διεύθυνση Ορχήστρας, Διεύθυνση Χορωδίας και Διεύθυνση Φιλαρμονικής.

Στη Σχολή λειτουργούν:

Το Δημοτικό Ωδείο προσφέρει μουσική παιδεία υψηλών προδιαγραφών, αναγνωρισμένα πτυχία και διπλώματα και ευκαιρίες συμμετοχής των σπουδαστών σε ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά μουσικά σχήματα. Παράλληλα αποτελεί ζωντανό κύτταρο μουσικής καλλιτεχνικής δημιουργίας αφού κάθε χρόνο οργανώνονται συναυλίες, μουσικές βραδιές και αφιερώματα σε συνεργασία με άλλους πολιτιστικούς φορείς και καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής και του τραγουδιού.

Δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων του Δημοτικού Ωδείου έχουν όλοι οι πολίτες γιατί λειτουργεί όλες τις ώρες και παρέχονται πολλαπλές οικονομικές διευκολύνσεις όπως υποτροφίες, εκπτώσεις στα δίδακτρα. Ο πρώτος χρόνος για το Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας ORFF, είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά.

Διευθυντής του Ωδείου είναι ο τενόρος Σταμάτης Μπερής.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility