Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

post
26/03/2022 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Με λαμπρότητα, επισημότητα και τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, εορτάστηκε με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας  και έγινε η καθιερωμένη παρέλαση.

Η δοξολογία τελέστηκε στον  Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας παρουσία του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρου Μίχου, σύσσωμης της δημοτικής αρχής, δημοτικών συμβούλων,  εκπροσώπου της Περιφέρειας Αττικής κας Χρυσάνθης Αυλωνίτου και εκπροσώπων των φορέων και συλλόγων της πόλης.

Ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση,  ο πανηγυρικός της ημέρας που εκφωνήθηκε από την Πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων « Ο ΦΑΡΟΣ» κα Σοφία Σαββίδου που τόνισε τη Συμβολή των Ελλήνων του Εύξεινου Πόντου στην Επανάσταση του 1821και η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων και στην προτομή του Αρχιστράτηγου της Επανάστασης Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Ο εορτασμός της εθνικής επετείου κορυφώθηκε με τη μεγάλη μαθητική παρέλαση, που πραγματοποιήθηκε επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου .

Στο πέρας της παρέλασης ο δήμος προσέφερε ένα γλυκό σε κάθε μαθητή.
Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Λάμπρος Μίχος  καμάρωσε και χειροκρότησε όλους τους συμμετέχοντες στην παρέλαση, επισκέφθηκε τα καταστήματα της πόλης μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδημάρχους  και αντάλλαξε ευχές με κατοίκους στην κατάμεστη πλατεία.

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility