Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΡΓΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ – 2.930.000 €

post
28/03/2023 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις, Μη κατηγοριοποιημένο

Υπεγράφη στις 28 Μαρτίου 2023, από τον δήμαρχο Λάμπρο Μίχο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, η σύμβαση για το έργο « Συντήρηση και Επισκευή Σχολικών Μονάδων Δήμου Αγίας Βαρβάρας» προϋπολογισμού 2.930.000€ ευρώ και χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Μιλώντας στους παριστάμενους κατά  την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος Λάμπρος Μίχος τόνισε «Πρόκειται για το μεγαλύτερο σε μέγεθος έργο συντήρησης των σχολικών μονάδων που έχει αναληφθεί ιστορικά στην πόλη μας και που στοχεύει στην ολική αντιμετώπιση όλων των φθορών που έχουν υποστεί τα σχολικά κτίρια. Με το έργο βελτιώνονται σημαντικά οι υποδομές της Προσχολικής, Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης και αναβαθμίζεται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στο τομέα της εκπαίδευσης».

Με το έργο θα γίνουν ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, επισκευές και δημιουργία γηπέδων, ανακαινίσεις επιφανειών, διαμορφώσεις αύλειων χώρων, ανακατασκευές WC σε πολλά σχολεία και εργασίες αντικεραυνικής προστασίας όλων των σχολείων του δήμου.

Αναλυτικά οι εργασίες που προβλέπεται να εκτελεσθούν στα σχολικά κτίρια του Δήμου είναι:

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility