Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Ανοίγουν οι ανοιχτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου

post
23/05/2020 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις, Τομέας Αθλητισμού

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε, από τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020, τη λειτουργία ανοικτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων υπό προϋποθέσεις.
Στο πλαίσιο αυτό αποφασίζεται η επαναλειτουργία του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου «Ολυμπιονίκου Ελένης-Μαρίας Κορδαλή», Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου «Νίκης 2ου Λυκείου» και γηπέδου «Ριμινίτικα» για την κάλυψη:

1. αναγκών προπονήσεων από αθλητές σωματείων,άνω των 13 ετών (γεννημένους έως και τις 31.12.2007), με τους όρους και τους περιορισμούς που αναφέρονται στις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

2. αναγκών προπονήσεων υποψηφίων Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), είτε αναγκών προπόνησης για προκήρυξη οποιουδήποτε διαγωνισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας,από αθλητές σωματείων, τηρουμένων των οδηγιών της Γ.Γ.Α.

Για τα αθλητικά τμήματα του δήμου και τους αθλούμενους πολίτες επιτρέπεται η άθληση σε ανοιχτές οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά αναμένεται το σχετικό ΦΕΚ για συγκεκριμένες οδηγίες.

Διαβεβαιώνουμε τους δημότες μας ότι για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες θα εφαρμόζονται ανελλιπώς και με αυστηρότητα όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής που ορίζει η υπουργική απόφαση, όπως γίνεται σε όλες τις δομές μας έως τώρα.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.