Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΛΕΜΙΝΓΚ

post
26/02/2021 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι ο Δήμος, στην προσπάθεια του να περισυλλέξει αδέσποτο ζώο, πρόκειται να απευθυνθεί στην Αστυνομία για την παροχή συνδρομής μέσω ενδεχόμενης χρήσης «υπνωτικού βλήματος».

Αναφορικά με το εν λόγω περιστατικό, ο Δήμος μας κατόπιν ενημερώσεως της υπηρεσίας μας από δημότες, σχετικά με την ανάπτυξη επιθετικής συμπεριφοράς των δύο φιλοξενούμενων, αδέσποτων ζώων στην οδό Φλέμινγκ και κινούμενος εντός του πλαισίου της νομοθεσίας, είναι από την 21.02.2021 σε καθημερινή συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία του ΔΙΚΕΠΑΖ.

Ειδικότερα, την Τρίτη 22.02.2021 επιτύχαμε να περισυλλέξουμε το ένα εκ των δύο αναφερόμενων ως επιθετικών, αδέσποτων ζώων. Μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατή η περισυλλογή του δεύτερου, καθότι αυτό, αντιλαμβανόμενο την παρουσία του συνεργείου φεύγει από το σημείο.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους πολίτες του Δήμου μας ότι, κάθε ενέργεια μας η οποία αφορά στα  αδέσποτα ζώα εκτελείται με απόλυτο σεβασμό τόσο ως προς αυτά όσο και ως προς την κείμενη νομοθεσία.

 

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.