Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Προβολή ταινίας για τα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και της Δράσης «Συμμετέχω»-Είμαστε Όλοι Μαζί

post
24/01/2023 - Μη κατηγοριοποιημένο

Στον φιλόξενο χώρο των ηλικιωμένων, στο Α ΚΑΠΗ του δήμου μας, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, έγινε προβολή ταινίας για τα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και της δράσης «Συμμετέχω» του προγράμματος «Είμαστε Όλοι Μαζί» (ΟΧΕ). Η προβολή της ταινίας στον χώρο του Α ΚΑΠΗ συμβολικά ενώνει τους ανθρώπους διαφορετικών γενιών, με δράσεις που συμβάλουν στην άνθιση του πνεύματος και της ψυχής.

Η Δράση διοργανώθηκε από τις παιδαγωγούς-εκπαιδευτικούς Παναγιώτα Λόντου, Ολυμπία Τουμαζάτου και την ηθοποιό Αθηνά Λάτση. Η προβολή της ταινίας “The writers of freedom”  είχε στόχους την ψυχαγωγία των παιδιών, την καλλιέργεια της ομαδικότητας και της συμμετοχικότητας μέσα από ποιοτικές δράσεις, την παρακίνησή τους για την ανάγνωση βιβλίων, την καλλιέργεια της συναισθηματικής νοημοσύνης και την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης.

Τα παιδιά χάρηκαν ιδιαίτερα με τη συμμετοχή τους και λειτουργούν ως πρώτος πυρήνας για τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων παιδιών σε δράσεις πολιτισμού, αθλητισμού και δημιουργικής απασχόλησης.

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.