Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟ ΚΡΕΑΝΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

post
02/04/2024 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Το πρωί της Παρασκευής 5 Απριλίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη, ο Δήμος μας υποδέχεται τον πρωταθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Καλλίνικο Κρεάνγκα, στην εκδήλωση που οργανώνουμε στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο “Νίκης 2ου Λυκείου”(Σιπύλου 16), τις ώρες 10:00-12:00 π.μ.

Ο διαχρονικά κορυφαίος αθλητής του πινγκ πονγκ, θα βρεθεί δίπλα στα παιδιά της πόλης μας και θα συνομιλήσει μαζί τους για το αθλητικό ιδεώδες, μέσα από τις προσωπικές του εμπειρίες, ενώ θα τα μυήσει στα μυστικά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, δείχνοντας τους τεχνικές, αντανακλαστικά και στρατηγική.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, έχει εξοπλίσει όλα τα σχολεία της πόλης με τραπέζια πινγκ-πονγκ, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές, να ασχοληθούν με το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Παράλληλα, με τον αθλητισμό να είναι στο επίκεντρο των παρεμβάσεων της δημοτικής αρχής όπως έχει επισημάνει επανειλημμένα ο δήμαρχος Λάμπρος Μίχος, ο δήμος μας παρέχει και μαθήματα πινγκ πονγκ, που γίνονται στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκου Μαρίας- Ελένης Κορδαλή».

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility