Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

«Οι ηλίθιοι» του Νιλ Σάιμον από τη Δημοτική Ομάδα Θεάτρου «Περί…Έργων»

post
13/03/2023 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το  Σάββατο 11 Μαρτίου η Δημοτική Ομάδα Θεάτρου   «Περί…έργων» ( Θεατρικό Εργαστήρι) τις παραστάσεις της με το διάσημο έργο του Νιλ Σάϊμον «Οι ηλίθιοι».

Tα χειροκροτήματα των θεατών στο κατάμεστο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» πιστοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι οι κάτοικοι της πόλης έχουν αγκαλιάσει τη δημοτική ομάδα θεάτρου  και αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται για την πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης.

Συγχαίροντας τους συντελεστές της «συγκλονιστικής παράστασης» όπως τη χαρακτήρισε ο δήμαρχος Λάμπρος Μίχος τόνισε: «Έχω πει και γράψει ότι όλοι στο Θεατρικό Εργαστήρι είναι ιδιοφυείς αυτοδίδακτοι με περίσσια ταλέντου, ανιδιοτέλειας και προσφοράς και βέβαια η κ. Μαρούσα Στρογγυόγλου, είναι η μεγαλοφυής σκηνοθέτης. Η παράσταση δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από μία επαγγελματική παράσταση μεγάλων και σπουδαίων ηθοποιών. Και βέβαια, αξίζουν συγχαρητήρια όχι μόνο στους πρωταγωνιστές, αλλά, όλοι οι συντελεστές: μουσική, σκηνικά, κοστούμια, φωτισμός κ.λπ. Και να πούμε ότι κάποιοι έχουν πολλές από αυτές τις ιδιότητες ταυτόχρονα. Είναι και πρωταγωνιστές και βαφείς και ξυλουργοί κ.λπ. Είναι συγκλονιστικό όλο αυτό και με συγκινεί αφάνταστα».

Ο δήμαρχος υπογράμμισε ακόμα ότι «Εμείς στον δήμο Αγίας Βαρβάρας  υπηρετούμε την Τέχνη! Γιατί, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα κενά που αφήνει η πολιτική τα καλύπτει και τα απαντά η Τέχνη.  Αυτή η καταπληκτική  ομάδα είναι μέσα στην μεγάλη αγκαλιά του Πολιτισμού στον Δήμου μας, την οποία υπόθεση διαφεντεύουν ο Νίκος Βουρλιώτης, η Αλεξάνδρα Φέγγη, ο Σταμάτης Μπερής, ο Μάξιμος Μουμούρης, η Ματίνα Λαζαράκη και βέβαια, εδώ και αρκετό καιρό προστέθηκε αυτό το καταπληκτικό πρόσωπό που ακούει στο όνομα Μαρούσα Στρογγυόγλου»

 Οι παραστάσεις θα συνεχισθούν και το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου, ενώ θα δοθούν και παραστάσεις ειδικά για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της πόλης ώστε τα παιδιά μας να αποκτήσουν ευρύτερες παραστάσεις ζωής.

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility