Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Μορφές νοημοσύνης για επιτυχία στο σχολείο και τη ζωή

post
25/03/2019 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΔΕΑΠ

«Μορφές νοημοσύνης για επιτυχία στο σχολείο και τη ζωή» ήταν ο τίτλος της διάλεξης,  που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Μαρτίου με ομιλητή τον Καθηγητή του ΕΚΠΑ κ. Γεώργιο Φλουρή.

Ο κ. Φλουρής καθήλωσε όλους τους συμμετέχοντες με την άρτια  προσέγγιση και βαθιά ανάλυση  του θέματος επισημαίνοντας  πως η επιτυχία στη ζωή και το σχολείο δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της γλωσσικής και λογικομαθηματικής νοημοσύνης, αλλά παράλληλα και άλλων μορφών νοημοσύνης που συνεργάζονται και συνυπάρχουν.

Στην διάλεξη παρευρέθηκε και ο πρ. Πρόεδρος του Μαράσλειου Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθανάσιος Παπάς, μέλος της επιστημονικής επιτροπής του ΔΕΑΠ, δίνοντας έμφαση στη συνεχή ανάγκη του ανθρώπου για αναζητήσεις και γνώση.

Η επόμενη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1 Απριλίου, ώρα 6.30-8.00μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού μεγάρου «ΜΗΤΡΟΣ ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗΣ» με θέμα «Ιχνηλατώντας την πολιτική και την δημοκρατία» από τον τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Χρήστο Μασσαλά.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility