Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Κυκλικό πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΟΧΕΊΑ ΚΑΙ ΈΝΑ ΚΟΝΤΑΡΙ τον γυμναστή του Διαδικτυακού Δημοτικού Γυμναστηρίου Γιάννη

post
18/05/2020 - Τομέας Αθλητισμού
Κυκλικό πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΟΧΕΊΑ ΚΑΙ ΈΝΑ ΚΟΝΤΑΡΙ : χωρίς διάλειμμα, ενδιάμεσα των ασκήσεων, για όλο το σώμα,  από 12 έως 15 επαναλήψεις. Ρυθμός άσκησης: αργή εκτέλεση, για αποφευχθεί ενδεχόμενο τραυματισμού και για καλύτερη σύσφιξη.  Βαθιά αναπνοή και εισπνοή.  Οι αρχάριοι μπορούν να εκτελούν έως και 2 κύκλους με ενδιάμεσο ενεργητικό διάλειμμα 3′ λεπτά για διατάσεις. Για προχωρημένους τουλάχιστον 3 – 5 κύκλοι με ενδιάμεσο ενεργητικό διάλειμμα 2 λεπτά διατάσεις.

Όποιοι επιθυμούν μυϊκή υπερτροφία, μπορούν να εκτελούν 8 επαναλήψεις και το διάλειμμα μεταξύ τον κύκλων να είναι τουλάχιστον 4 λεπτά. Η επιβάρυνση πρέπει να είναι περίπου το 65 -75% της μέγιστης. Τέλος μπορείτε να κάνετε και συνδυασμούς, από τα προηγούμενα βίντεο, συνδυάζοντας ασκήσεις εδάφους, ασκήσεις με σχοινί μαζί με κοντάρι και δοχεία. Για περισσότερες λεπτομέρειες στείλτε το μήνυμα σας στην ιστοσελίδα του Δήμου. Καλή Προπόνηση!

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.