Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Η τηλεόραση, η κοινωνία και το παιδί

post
12/04/2019 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις ΔΕΑΠ

«Η τηλεόραση, η κοινωνία και το παιδί» ήταν το θέμα που πραγματεύθηκε στη διάλεξή του ο Ομ. Καθηγ. Πανεπιστημίου Πατρών κ. Δημήτριος Τσαρδάκης, την Δευτέρα 8 Απριλίου, στο πλαίσιο του 1ου θεματικού κύκλου του  Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Ο καθηγητής κ. Τσαρδάκης Δ. ανέπτυξε το θέμα βασισμένος σε προσωπική του μελέτη- έρευνα αλλά και σε απόψεις – θεωρίες σύγχρονων παιδαγωγών, ψυχολόγων και  κοινωνιολόγων. Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση –  διάλογος και κατάθεση απόψεων – προβληματισμών προσδίδοντας την ανθρώπινη διάσταση του ΔΕΑΠ,  που αντιτάσσεται στη απρόσωπη-στείρα μετάθεση γνώσεων.
Στην διάλεξη παρευρέθηκε και ο πρ. Πρόεδρος του Μαράσλειου Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθανάσιος Παπάς, μέλος της επιστημονικής επιτροπής του ΔΕΑΠ.
Η επόμενη διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 15 Απριλίου, ώρα 6.30-8.00μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού μεγάρου «ΜΗΤΡΟΣ ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗΣ» με θέμα «Θάνατος και ανάσταση στη θρησκευτική χριστιανική παράδοση» από τον Καθηγητή Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ, κ.Εμμανουήλ Περσελής.

 

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility