Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Η Λυσιστράτη «συμφιλιώνει» και η « γυναίκα» αποθεώνεται

post
14/09/2022 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Έπειτα από την μουσική πανδαισία που προσέφεραν αρχικά η Μαντώ και στη συνέχεια η βραδιά με τις ροκ μπάντες οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν  σε μία από τις πλέον κλασικές παραστάσεις.

Η “Λυσιστράτη” που αποτελεί ένα από τα διασημότερα, ανά τον πλανήτη, αντιπολεμικά έργα του Αριστοφάνη, παρουσιάστηκε και αποθεώθηκε χθες στο “Cine Πάνθεον”.

Με θερμά λόγια ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος συνεχάρη τους συντελεστές. “Μας δώσατε ώθηση και μεγάλη χαρά. Σε ένα έργο επίκαιρο που εξυμνεί την ειρήνη. Κι όπως είχε πει ο σπουδαίος Γιάννης Ρίτσος ” Η ειρήνη είναι ένα τρένο φορτωμένο στάρι και τριαντάφυλλα που ταξιδεύει στο μέλλον”. Ας ευχηθούμε το ψωμί και η αγάπη να μη λείψει απ ΄το μέλλον μας και βέβαια να ζήσουμε με ειρήνη“.

Οι “υπεύθυνοι” για την επιτυχία της παράστασης ήταν ο Σπύρος Ντζουροπάνος που είχε το ρόλο της κεντρικής ηρωϊδας του έργου Λυσιστράτης και βέβαια η ομάδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής “το τρίτο κουδούνι”.

Την σκηνοθετική επιμέλεια είχε ο Παναγιώτης Σπηλιόπουλος.

Οι “Γιορτές της Πόλης” που διοργανώνει με αμέριστη φροντίδα και επιμέλεια ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας συνεχίζονται την Παρασκευή στην πλατεία “Θ. Κολοκοτρώνη” ( Αγία Ελεούσα) με το αφιέρωμα στη σπουδαία Μαρία Κάλλας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με ώρα προσέλευσης 20.30.

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.