Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

post
15/11/2022 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ενημερωτική συνάντηση-συζήτηση του Δημάρχου κ. Μίχου με τους κατοίκους της οδού Αριστοτέλους που  είχε αντικείμενο την πεζοδρόμηση της οδού.

Η πάγια τακτική της άμεσης επικοινωνίας με τους δημότες, την οποία ακολουθεί ο Δήμαρχος και με την οποία οι πολίτες συνδιαμορφώνουν τα σχέδια που αφορούν στη γειτονιά τους, εξαφάνισε τις όποιες αντιστάσεις ορισμένων εκ των περιοίκων και οι οποίες αφορούσαν κατά κύριο λόγο στις θέσεις στάθμευσης, οι οποίες όμως μετά την αναλυτική ενημέρωση και τη διεξοδική συζήτηση, κάμφθηκαν και έτσι το έργο, που αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των περίοικων και την αισθητική βελτίωση και περαιτέρω ανάπτυξη της παροχής , σύντομα θα ξεκινήσει.

Σημειώνεται ότι μετα την ανακαίνιση των κοινόχρηστων σημείων της πλατείας Ελευθερίας , τη ριζική ανακαίνιση της παιδικής χαράς και την κατασκευή  του αθλητικού πολυχώρου της  «ΤΡΙΛΟΓΙΑΣ», το έργο της διαμόρφωσης του πεζόδρομου της οδού Αριστοτέλους, θα προσδώσουν μια ξεχωριστή αίγλη στο συγκεκριμένο σημείο της πόλης, ως ένα κομβικό σημείο αναψυχής όλων των κατοίκων.

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.