Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

ΕΓΓΡΑΦΕΣ – ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ & ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ 15 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

post
27/04/2023 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Αγαπητοί γονείς,         

Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή αιτήσεων εγγραφής-επανεγγραφής βρεφών & νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για την περίοδο 2023-2024 θα ξεκινήσει στις 15 Μαΐου 2023 και θα διαρκέσει έως και 15 Ιουνίου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να υποβάλλουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την αίτησή τους μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε:

α) μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση engrafes@agiavarvara.gr                                                       είτε

β) με αυτοπρόσωπη παρουσία, σε προκαθορισμένο ραντεβού.

Παρακαλούμε, όσοι αποστείλετε μέσω e-mail την αίτηση και τα δικαιολογητικά,  να αναγράφετε ορθά τα στοιχεία επικοινωνίας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αναφορικά με την αίτησή σας. Επίσης, να μεριμνήσετε για την καλύτερη δυνατή ευκρίνεια των δικαιολογητικών, αλλά και την αποστολή του συνόλου αυτών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το έντυπο της αίτησης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής-επανεγγραφής από τη Δ/νση Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας (Κρήτης & Π. Πολεμιστών 28), το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής (Σίφνου & Αγ. Γεωργίου), τους κατά τόπους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς, αλλά και μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου.

Για πληροφορίες και για τον προγραμματισμό των ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 210.5621310 – 216.8004140, καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

                                                                                               Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

                                                                                                  ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΠ. ΜΙΧΟΣ

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility