Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ & ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ 15 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

post
09/05/2022 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή αιτήσεων εγγραφής-επανεγγραφής βρεφών & νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς για την περίοδο 2022-2023 θα ξεκινήσει στις 15 Μαΐου 2022 και θα διαρκέσει έως και 15 Ιουνίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να υποβάλλουν συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την αίτησή τους μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε:

α)με αυτοπρόσωπη παρουσία, σε προκαθορισμένο ραντεβού, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού και

β)μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση tmstathmon@agiavarvara.gr ή  basot@agiavarvara.gr

Παρακαλούμε, όσοι αποστείλετε μέσω e-mail την αίτηση και τα δικαιολογητικά,  να αναγράφετε ορθά τα στοιχεία επικοινωνίας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αναφορικά με την αίτησή σας. Επίσης, να μεριμνήσετε για την καλύτερη δυνατή ευκρίνεια των δικαιολογητικών, αλλά και την αποστολή του συνόλου αυτών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το έντυπο της αίτησης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής-επανεγγραφής από τη Δ/νση Προσχολικής Αγωγής & Παιδείας (Κρήτης & Π. Πολεμιστών 28), το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής (Σίφνου & Αγ. Γεωργίου), τους κατά τόπους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς & Παιδικούς Σταθμούς, αλλά και μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου.

Για πληροφορίες και για τον προγραμματισμό των ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 216.8004140-210.5621310, καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.