Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας

post
02/03/2023 - Μη κατηγοριοποιημένο

Η οστεοπόρωση είναι μια χρόνια πάθηση του μεταβολισμού των οστών. Η κληρονομική προδιάθεση, η ηλικία, το κάπνισμα, η ελλιπής σωματική άσκηση, η κακή διατροφή, οι ορμονικές αλλαγές αποτελούν παράγοντες κινδύνου για την εκδήλωση της νόσου. Η έγκαιρη διάγνωση διασφαλίζει την καλύτερη αντιμετώπισή της. 

Το ΚΕΠ Υγείας  του Δήμου Αγίας Βαρβάρας σε συνεργασία με το Ελληνικό  Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, στο πλαίσιο της πρόληψης της οστεοπόρωσης, διοργανώνει δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας.

Η μέτρηση γίνεται με φορητή συσκευή μέτρησης οστικής πυκνότητας με τη χρήση υπερήχων στο οστό της πτέρνας,  η οποία παρέχει ακριβή ποσοτικό προσδιορισμό της κατάστασης του οστού.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους και δημότες μας, ανεξαρτήτως φύλου.

Συστήνεται ειδικά σε:

Η εξέταση πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 6 έως και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, στο ΚΕΠ Υγείας του δήμου μας, Ηρακλείου 20, Πλατεία Μακρυγιάννη, ώρες 9 το πρωί έως 2 το μεσημέρι, τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Για πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΚΕΠ Υγείας του δήμου μας, στο τηλέφωνο: 210 5690436, ώρες 9.00 – 15.00. Αρμόδιο πρόσωπο Δημήτρης Ανδρούτσος, Επισκέπτης υγείας.

 

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility