Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Αφιερωμένη στη γυναίκα που αψηφά την καταστολή και τον συντηρητισμό και δεν διστάζει να βροντοφωνάξει τα δικαιώματά της, η χθεσινή συναυλία αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη

post
23/09/2022 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος ωστόσο ουδόλως εμπόδισε τους ουκ ολίγους δημότες της πόλης οι οποίοι κατέκλυσαν την πλατεία Θ. Κολοκοτρώνη για να απολαύσουν το αφιέρωμα στον μέγιστο συνθέτη Βασίλη Τιστσάνη.

Η συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας σημείωσε τεράστια επιτυχία. Όλοι σιγοτραγούδησαν τις μεγάλες επιτυχίες του Θεσσαλού δημιουργού που ερμήνευσε με μαεστρία ο Βασίλης Λέκκας έχοντας δίπλα του την Όλγα Βενέτη, την Δανάη Μπερή και τον Ανδρέα Καραούλη.

Τους συνόδευσαν τα μέλη της Λαϊκής Ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Αγίας Βαρβάρας της οποίας την επιμέλεια έχει ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Κλείνοντας την εκδήλωση, ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος ευχαρίστησε θερμά τους συντελεστές της εκδήλωσης και αφιέρωσε την μουσική βραδιά στην γυναίκα που βρίσκεται δίπλα μας ίση και συνδημιουργός. Ζήτησε από τον κόσμο να καταδικάσει τον Ιρανικό σκοταδισμό που θέλει τις γυναίκες αντικείμενα. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Πρέπει να εκδηλώσουμε την συμπαράστασή μας, να βροντοφωνάξουμε την αλληλεγγύη μας στις γυναίκες του Ιράν, του Αφγανιστάν, εκεί που καταπιέζονται, εκεί που το καθεστώς του σκοταδισμού δολοφόνησε μία νέα γυναίκα, την 22χρονη Μαχσέ Αμινί, γιατί δεν φορούσε σωστά την μαντήλα (χετζάπ).

Να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στον σκοταδισμό που δολοφονεί και καταπιέζει τις γυναίκες».

Οι εκδηλώσεις «Γιορτές  πόλης 2022» συνεχίζονται την Κυριακή  με μουσικοθεατρικό δρώμενο -αφιέρωμα στη Μικρά Ασία  «Μνήμη μου σε προσκυνώ».  Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Ηλίας Υφαντίδης.

΄Ωρα έναρξης 20.30, πλατεία Θ. Κολοκοτρώνη ( Παναγία Ελεούσα)- είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.