Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Ψηφιακός ταχυδρόμος στην Αγία Βαρβάρα!

post
23/07/2024 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Η Αγία Βαρβάρα εξυπηρετείται πλέον από τα ΕΛΤΑ με τον Ψηφιακό Ταχυδρόμο, καθώς υλοποιείται η δέσμευση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Γρηγόρη Σκλήκα προς τον δήμαρχο της πόλης Λάμπρο Μίχο.

Στη συνάντησή του με τον διευθύνοντα σύμβουλο των ΕΛΤΑ, ο κ. Μίχος είχε εκφράσει τον προβληματισμό του σχετικά με την εξυπηρέτηση των πολιτών της Αγίας Βαρβάρας μετά από την απόφαση των ΕΛΤΑ να μεταφέρουν τις υπηρεσίες του τοπικού καταστήματος σε «κεντρικό» δήμο.

Ο κ. Σκλήκας απαντώντας δεσμεύτηκε  ότι δεν πρόκειται να υποβαθμιστεί η εξυπηρέτηση των κατοίκων της πόλης μας και ότι η Αγία Βαρβάρα θα είναι πιλοτική περιοχή για την εφαρμογή των υπηρεσιών του Ψηφιακού Ταχυδρόμου.

Με τον Ψηφιακό Ταχυδρόμο μπορούν να στείλουν και να παραλάβουν δέματα και συστημένες επιστολές, να εξοφλούν λογαριασμούς οργανισμών κοινής ωφέλειας και γενικότερα να έχουν στο σπίτι τις υπηρεσίες των ΕΛΤΑ.

Οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας για να εξυπηρετηθούν αρκεί απλώς να επικοινωνήσουν με τον Ψηφιακό Ταχυδρόμο με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

– Από σταθερό:  800-11-82000

– Από κινητό:  212-0000-800

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility