Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Σε μια παράσταση –υπερθέαμα η Σχολή Χορού του δήμου

post
27/06/2023 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Στις 11 και 12 Ιουνίου 2023, η Σχολή Χορού του δήμου μας έκλεισε το σχολικό έτος με μια διήμερη παράσταση υπερθέαμα, υψηλών προδιαγραφών, στον φιλόξενο και πολυτελή χώρο του κινηματοθεάτρου «Γιάννης Ρίτσος», με πάνω από χίλιους θεατές.

Όλα τα τμήματα από τα μωρά έως τα μεγαλύτερα, ξεδίπλωσαν τις χορευτικές τους ικανότητες στο μπαλέτο, τον σύγχρονο χορό, hip hop, σε latin ρυθμούς, με τους γονείς, περήφανους να καμαρώνουν και να χειροκροτούν τα παιδιά τους, μαγεμένοι από το θέαμα.

Ο δήμαρχος, Λάμπρος Μίχος, επαινώντας όλους τους συντελεστές για την υψηλή καλλιτεχνική αξία του θεάματος και της δουλειάς που γίνεται στη Σχολή, συγχαίροντας και τους γονείς που αφιερώνουν τον χρόνο τους για την εκπαίδευση των παιδιών τους, παρά τη δική τους κούραση από την καθημερινότητα, αναφέρθηκε στις  εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες όλων των καλλιτεχνικών δομών του δήμου ενώ κλείνοντας την ομιλία του είπε: «..το άθροισμα της δικής σας χαράς είναι η δική μας ανταμοιβή και σας ευχαριστούμε πολύ και υποκλίνομαι βαθειά στη δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη. Διότι πίσω από τα φώτα, πίσω από τις κουρτίνες υπάρχει η δική μας προσπάθεια να είναι όλα στην εντέλεια».

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility