Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Παιδιά, άθληση και δημιουργία

post
29/06/2022 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Χορός, τραγούδι, παιχνίδια με την ευρηματικότητα των παιδιών να ξεχειλίζει, είναι το σύνηθες του προγράμματος «Καλοκαίρι 2022 Άθληση και Δημιουργία» που έχει εκπονήσει ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας.

Το δημιουργικό περιβάλλον με οργανωμένες ομάδες που λειτουργούν υπό την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών παρακολούθησε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Λάμπρος Μίχος συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Αλεξάνδρα Φέγγη, Γιάννη Πουλάκη, Δημήτρη Σωτηρόπουλο και τον Νίκο Βουρλιώτη ο οποίος ξεσήκωσε τα παιδιά τραγουδώντας μαζί τους.

Ο κ. Δήμαρχος συνομίλησε με τους καθηγητές φυσικής αγωγής, θεατρολόγους, μουσικούς κ.λπ., οι οποίοι εργάζονται στο καθόλα επιτυχημένο πρόγραμμα με τη συμμετοχή να αγγίζει τα 150 άτομα για κάθε περίοδο, ενώ, δεν παρέλειψε να συνομιλήσει και να χαρεί την συντροφιά των παιδιών, πράγμα που δίχως αμφιβολία δίνει σε κάθε ενήλικα ιδιαίτερη χαρά.

Τέλος, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις στις οποίες εκτελείται το πρόγραμμα, γιατί -ως γνωστόν- για τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή η ασφάλεια των παιδιών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.

Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά να περάσουν ένα χαρούμενο καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες, να ξεκουράσουν το πνεύμα, να αναζωογονηθούν, να αναπτύξουν την ομαδικότητα, την αλληλεγγύη, τη φιλία.

Η πρώτη περίοδος ολοκληρώνεται την 1η Ιουλίου και θα συνεχιστεί με την δεύτερη (4 έως 15/7) και την Τρίτη, η οποία θα διαρκέσει από τις 18 έως τις 29 του ίδιου μήνα.

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility