Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Το Ωδείο και η Σχολή Χορού ανοίγουν, τη Δευτέρα 18 Μαΐου, με συνθήκες ασφαλείας Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε το άνοιγμα των Καλλιτεχνικών Σχολών σε δύο φάσεις, 18 και 25 Μαΐου 2020.

post
17/05/2020 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Το Ωδείο και η Σχολή Χορού ανοίγουν, τη Δευτέρα 18 Μαΐου, με συνθήκες ασφαλείας
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε το άνοιγμα των Καλλιτεχνικών Σχολών σε δύο φάσεις, 18 και 25 Μαΐου 2020.
Στις 18 Μαΐου επιτρέπεται η λειτουργία των Ανώτερων Δραματικών Σχολών, Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών Χορού, Μουσικών Σχολών κλπ, Ωδείων και ερασιτεχνικών Σχολών Χορού για παιδιά άνω των έντεκα (11) ετών.
Στο πλαίσιο αυτό αποφασίζεται η επαναλειτουργία του Ωδείου και της Σχολής Χορού του Δήμου μας για παιδιά άνω των 11 ετών.
Οι γονείς πρέπει να είναι βέβαιοι ότι οι Σχολές μας θα λειτουργούν με την εφαρμογή όλων των μέτρων προστασίας και υγιεινής που επιβάλλουν οι οδηγίες των αρμοδίων οργάνων και η παραμονή των παιδιών στον χώρο των Σχολών θα είναι απολύτως ασφαλής.
Το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών, με βάση την εγκύκλιο θα λειτουργήσει στη δεύτερη φάση, στις 25 Μαΐου, για σπουδαστές άνω των 11 ετών.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.