Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

post
13/06/2018 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, στο πλαίσιο αναβάθμισης της δικτυακής του πύλης www.agiavarvara.gr, έχει θέσει σε εφαρμογή το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών e-payments. Οι πολίτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να πληρώνουν online ηλεκτρονικά βεβαιωμένες οφειλές τους προς τον Δήμο.
Η υπηρεσία των ηλεκτρονικών πληρωμών είναι εύκολη, γρήγορη και απλή. Μέσω της άμεσης σύνδεσης στο σύστημα οφειλών της οικονομικής διαχείρισης το οποίο είναι εγκατεστημένο στο Δήμο, παρέχεται η δυνατότητα προβολής, αλλά και εξόφλησης βεβαιωμένων οφειλών σε εγγεγραμμένους χρήστες.
Όλες οι εφαρμογές είναι δωρεάν και διαθέσιμες μέσω κινητού τηλεφώνου, tablet ή ηλεκτρονικού υπολογιστή και εξελίσσονται σε πραγματικό χρόνο.
Με μια απλή εγγραφή, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του TAXISnet και ένα e-mail, χωρίς την ανάγκη επιτόπιας ταυτοποίησης στο Δήμο, οι πολίτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις online ηλεκτρονικές πληρωμές του Δήμου. Μετά την εγγραφή, μπορούν να πλοηγηθούν στις βεβαιωμένες οφειλές τους και να πληρώσουν άμεσα με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Ο χρήστης έχει πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που έχει πραγματοποιήσει και τη δυνατότητα αποθήκευσης της απόδειξης είσπραξης σε PDF μορφή.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.