Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Σύσκεψη για τον αθλητισμό στη Δυτική Αθήνα

post
21/04/2015 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Αγία Βαρβάρα,  21 Απριλίου  2015

 

 

Σύσκεψη για τον αθλητισμό στη Δυτική Αθήνα

Τη δέσμευση της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τα μεγάλα προβλήματα των αθλητικών υποδομών της Δυτικής Αθήνας απέσπασαν οι δήμαρχοι της περιοχής, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθήνας της Περιφέρειας Αττικής, στο Περιστέρι. Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη των Δήμων της Δυτικής Αθήνας παρουσίασαν την κατάσταση στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό, και τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη, Σπύρο Τζόκα.

Ειδικότερα για την Αγία Βαρβάρα ο Δήμαρχος, κ. Γιώργος Καπλάνης, ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Πολιτείας για την «περιπέτεια», δικαστική και γραφειοκρατική, του νέου γηπέδου αλλά και για την έλλειψη πόρων που αντιμετωπίζει στη συντήρηση των υπόλοιπων ανοιχτών χώρων άθλησης στις γειτονιές της πόλης. Επισήμανε, ακόμη, την ανάγκη να υπάρξουν άμεσα οι απαραίτητες νομοθετικές πρωτοβουλίες, που θα επιλύσουν το χρόνιο πρόβλημα με τις άδειες των κλειστών γυμναστηρίων. Αναφέρθηκε και στα Προγράμματα Αθλητισμού Για Όλους ( ΠΑΓΟ), που ξεκινούν και εξελίσσονται ταυτόχρονα με το σχολικό έτος, για τα οποία η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού χρωστά την επιχορήγηση πέντε ετών, γεγονός που καθιστά δύσκολη τη συνέχισή τους.

Γενικός γραμματέας και Αντιπεριφερειάρχης δεσμεύθηκαν πως «όλα τα ζητήματα θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας για τη συγκρότηση του πενταετούς προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και της πολιτικής της νέας πολιτικής διεύθυνσης της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού».

 

 

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.