Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Συναυλίες Δημοτικού Ωδείου Αγίας Βαρβάρας

post
03/07/2014 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των θερινών συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Αγίας Βαρβάρας που διήρκησε από 16 Ιουνίου ως 30 Ιουνίου σηματοδοτώντας το τέλος της φετινής μουσικής χρονιάς. Καθηγητές και μαθητές όλων των ηλικιών έδωσαν καταπληκτικές συναυλίες ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους υπό την επιμέλεια του καλλιτεχνικού διευθυντή Ελευθέριου Καλκάνη.

Η αρχή έγινε με τους νέους σολίστ, και το τμήμα σύγχρονου τραγουδιού στην αίθουσα του Μεγάρου « Μ.Σουλιμιώτη» και συνεχίστηκε με τη μουσικοκινητική παράσταση από το τμήμα μουσικής προπαιδείας με μικρούς εκκολαπτόμενους μουσικούς να  “ταξιδεύουν στη χώρα της μουσικής” στο Κινηματοθέατρο «Γ.Ρίτσος».

Η συναυλία κλασικής μουσικής με τα τμήματα κλασικών οργάνων και την ορχήστρα κιθαριστών αποκάλυψε το ταλέντο των συμμετεχόντων και η συναυλία μοντέρνας μουσικής με τα μουσικά σύνολα, τους τραγουδιστές  και τη χορωδία μας ταξίδεψε στους ήχους της ποπ, ροκ και jazz ξεσηκώνοντας το κοινό, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Γ.Ρίτσος».

Ο κύκλος ολοκληρώθηκε με μια Λαϊκή βραδιά στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης με επίσημες προσκεκλημένες τη μεγάλη ερμηνεύτρια Χαρούλα Λαμπράκη και τη Νάντια Καραγιάννη που με τη συνοδεία μπουζουκιών από καθηγητές και μαθητές του Ωδείου ερμήνευσαν παλιές επιτυχίες. Επίσης καλεσμένοι ήταν οι τραγουδιστές  Κέλλυ Βουδούρη και Κυριαζής Παπαλούδης αλλά και οι αγαπημένοι χορευτές του Ζαμπέτα που μας χάρισαν το κέφι τους με ένα όμορφο χασάπικο.

Για μια ακόμη χρονιά η μουσική διαδρομή του αναγνωρισμένου από το Υπουργείο Πολιτισμού Δημοτικού μας Ωδείου έφτασε στο τέλος της αποδεικνύοντας ότι με το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει αποτελεί κύτταρο καλλιτεχνικής δημιουργίας για καθηγητές και μαθητές και δικαιώνει την προσπάθεια του Δήμου που παρά τις δυσκολίες των καιρών δίνει προτεραιότητα στην προαγωγή της μουσικής παιδείας στον τόπο μας.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.