Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Συναυλία απο μαθητές του Δημοτικού Ωδείου

post
28/06/2013 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Με δύο συναυλίες υψηλού επιπέδου ολοκληρώθηκε η χρονιά για τους μαθητές και τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Αγίας Βαρβάρας στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Ιουνίου.

Οι  μικροί σολίστες κέρδισαν με το ταλέντο τους στα κλασσικά όργανα το χειροκρότημα του κοινού και η πρώτη συναυλία έκλεισε υπό τους ήχους ορχήστρας κιθαριστών σε γνωστές μελωδίες.

Στη δεύτερη συναυλία συμμετείχαν μαθητές και καθηγητές μοντέρνων οργάνων σε μουσικά σύνολα και η βραδιά έκλεισε με μουσική και τραγούδι με τη συνοδεία της παιδικής χορωδίας του Ωδείου σε διαχρονικές επιτυχίες. Μαθητές και καθηγητές υπό τη διεύθυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Ωδείου Ελευθέριου Καλκάνη έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Το Δημοτικό Ωδείο απέδειξε για άλλη μια χρονιά το υψηλό επίπεδο μουσικών σπουδών που προσφέρει με την στήριξη του Δήμου Αγίας Βαρβάρας που, παρά τις αντίξοες συνθήκες, παρέχει στους κατοίκους του τη δυνατότητα πρόσβασης σε πολιτιστικές δράσεις και δομές.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.