Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ

post
07/02/2023 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις, Μη κατηγοριοποιημένο

Ο Δήμος  μας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους πληγέντες του φονικού σεισμού στην Τουρκία και στην Συρία. Οι συνάνθρωποί μας, στις γείτονες χώρες, μας χρειάζονται σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που δοκιμάζονται από τις τραγικές συνέπειες του σεισμού. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και τις εστίες τους, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά.

Σε αυτές  τις τραγικές στιγμές που βιώνουν, οφείλουμε όλοι να σταθούμε δίπλα τους και να προσφέρουμε τη βοήθειά μας.

Σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και τους δήμους όλης της χώρας, συγκεντρώνουμε ανθρωπιστική βοήθεια. Μετά από σύσταση του επικεφαλής Προέδρου του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), κ. Ευθύμιου Λέκκα συγκεντρώνουμε μόνο φάρμακα και γάλατα μακράς διάρκειας.

Η ανθρωπιστική βοήθεια θα συγκεντρώνεται στο Δημαρχείο της πόλης μας (Αριστομένους 8) από σήμερα Τετάρτη 8.2.2023, ώρες 7.00 έως 22.00 μέχρι και την Παρασκευή 10.2.2023 μέχρι τις 11 το πρωί. Στη συνέχεια τα είδη θα μεταφερθούν στο κτήριο της ΠΕΔΑ και θα αποσταλούν άμεσα στους πληγέντες σε συνεννόηση με τις εθνικές αρχές της χώρας μας.

Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας! Ο άνθρωπος δίπλα στον άνθρωπο!

Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας, Κοινωνική Υπηρεσία, Αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας: Ιωάννα Μιχαήλ, Κοινωνική Ανθρωπολόγος, Τ. 2132019307.

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility