Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Σχολικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, Βόλλεϋ και Ποδοσφαίρου Σάλας

post
10/06/2013 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Με τη συμμετοχή των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  8 Ιουνίου το Σχολικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, Βόλλεϋ και Ποδοσφαίρου Σάλας.

Στα δύο κλειστά γυμναστήρια του Δήμου μας οι αντιπροσωπευτικές ομάδες των σχολείων έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ξεδίπλωσαν τις αθλητικές αρετές τους, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι το αθλητικό ταλέντο ξεχειλίζει στα παιδιά της πόλης μας.

Στα αποτελέσματα των αγώνων και στο άθλημα του ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκης 2ου Λυκείου», πρωταθλήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Βαρβάρας με 2η ομάδα το 7ο Δημοτικό και 3η το 4ο Δημοτικό Σχολείο.

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Ελένης – Μαρίας Κορδαλή» και στο πρωτάθλημα του Μπάσκετ νικήτρια ήταν η ομάδα του 8ου Δημοτικού Σχολείου, με δεύτερη ομάδα το 1ο Δημοτικό και Τρίτη το 7ο Δημοτικό, ενώ στο Βόλλεϋ πρωταθλήτρια η ομάδα του 8ου Δημοτικού Σχολείου με δεύτερο το 4ο Δημοτικό και τρίτο το 1ο Δημοτικό Σχολείο.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.