Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Σχετικά με δηλώσεις του κ. Φράγκου σε ηλεκτρονική εφημερίδα

post
25/02/2021 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φράγκου, μέλος της μείζονος μειοψηφίας της παράταξης του κ. Καπλάνη έκανε δήλωση στην εφημερίδα «που δεν λιβανίζει το δήμαρχο», ότι δήθεν δέχθηκε επίθεση από το δήμαρχο και τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου και για αυτό το λόγο αποχώρησε από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Υποστήριξε επίσης ότι του δίνονται ασαφείς και αόριστες, μικροπολιτικού τύπου απαντήσεις για τις καθυστερήσεις διάφορων έργων, υπονοώντας ότι κάτι έχουμε να κρύψουμε.

Αποκρύπτει ότι του δηλώθηκε από τον δήμαρχο ότι θα του διατεθεί από την διευθύντρια της τεχνικής υπηρεσίας, όσος χρόνος χρειαστεί, για να ενημερωθεί για την εξέλιξη όλων των έργων που μας κληροδότησε η παράταξη της οποίας αποτελεί επίλεκτο μέλος.

Ας κατανοήσει επιτέλους ο κ. Φράγκου ότι πολιτική ευθύνη για τα πεπραγμένα της διοίκησης του τέως δεν έχει μόνο η διοίκηση του τέως αλλά και όσοι διεκδίκησαν και επιδίωξαν την επανεκλογή της, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος. Αν βιάζεται να αποστασιοποιηθεί από την παράταξή του για να αποτινάξει τις πολιτικές ενοχές του για την επιλογή του αυτή, ας το κάνει χωρίς εμάς.

Αποκρύπτει επίσης ο κ. Φράγκου ότι μετά την απάντηση του δημάρχου στα ερωτήματά του, ζήτησε εκ νέου τον λόγο κατά παράβαση του κανονισμού και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου απλώς του υπέμνησε τον κανονισμό και ζήτησε την τήρησή του.

Μετά ταύτα ο κ. Φράγκου αποχώρησε…έχοντας δίκιο σε αυτό που λέει ότι κάποιοι κάνουν μικροπολιτική.

Ποιόν καθρεφτίζει άραγε;

 

 

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.