Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Πρωινό τσάι με πνευματικές συζητήσεις

post
26/11/2013 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Αγία Βαρβάρα, 25/11/2013

 

 

 

Πρωινό τσάι με πνευματικές συζητήσεις

Η συγγραφέας Αλίκη Οικονόμου-Γιωτάκου ήταν προσκεκλημένη στην πρόσφατη συνάντηση της σειράς εκδηλώσεων «Πρωινό Τσάι με Συγγραφείς» στο Κέντρο Φιλίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας

 

Με ένα φλιτζάνι τσάι, σε χαλαρό, αλλά διόλου ελαφρύ κλίμα, γίνονται συχνά οι πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Η σειρά εκδηλώσεων «Πρωινό Τσάι με Συγγραφείς» που διοργανώνεται στο Κέντρο Φιλίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, με προσκεκλημένους τα μελή των ΚΑΠΗ της πόλης μας, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Οι μέχρι τώρα εκδηλώσεις έχουν συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι οι συζητήσεις που διεξάγονται, καταλήγουν, μέσω της ανταλλαγής απόψεων και προσωπικών βιωμάτων, σε ενδιαφέροντα συμπεράσματα, διευρύνοντας επιπλέον τους γνωστικούς ορίζοντες των  συμμετεχόντων.

Στην πιο πρόσφατη συνάντηση, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013, προσκεκλημένη ήταν η κα. Αλίκη Οικονόμου-Γιωτάκου. Ο κεντρικός άξονας της θεματολογίας του καινούριου βιβλίου της, με τίτλο «Η Ζωή σε Δύο Χρώματα», είναι η ενδοοικογενειακή βία και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η συζήτηση με τον κόσμο, με την πολύτιμη καθοδήγηση της συμπολίτισσάς μας και επίσης συγγραφέως Πένυς Παπαδάκη.

Να επισημάνουμε ότι στην εν λόγω εκδήλωση έδωσε το «παρών» και ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, συμμετέχοντας ενεργά στο διάλογο με τη συγγραφέα και τον κόσμο.Η συγγραφέας Αλίκη Οικονόμου-Γιωτάκου (αριστερά) συνομίλησε για
αρκετή ώρα με τους παρευρισκομένους στο Κέντρο Φιλίας και Αλληλεγγύης
του Δήμου Αγίας Βαρβάρας

Πολλοί ήταν οι συμπολίτες μας, που επέλεξαν να πιουν το τσάι τους στην
εκδήλωση του Κέντρου Φιλίας και Αλληλεγγύης

Η συγγραφέας υπέγραψε αυτόγραφα σε αντίτυπα του καινούριου της βιβλίου με
τίτλο «Η Ζωή σε Δύο Χρώματα»

 

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης παρακολούθησε από κοντά την
εκδήλωση και συνομίλησε μετά με την κα Οικονόμου-Γιωτάκου και τον κόσμο

 

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.