Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Προγράμματα Άθλησης 2015-2016

post
02/03/2016 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Πνεύμα ανανέωσης διακρίνει τα προγράμματα άθλησης που θα υλοποιήσει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αγίας Βαρβάρας για την περίοδο 2015-2016. Χαρακτηριστικό γεγονός αποτελεί η πολυπληθής έναρξη ενός νέου θεσμού, των αθλητικών φωλιών, που υλοποιείται στα προαύλια και στις αίθουσες τριών – γεωγραφικά κατανεμημένων – Δημοτικών Σχολείων με αθλήματα, όπως το μπάσκετ, το βόλλεϋ, το ποδόσφαιρο και το ταεκβοντο. Στην ίδια φιλοσοφία κινούνται τα προγράμματα γενικής γυμναστικής που εφαρμόζονται σε όλους τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, τα προγράμματα «άσκηση στα πάρκα» και ο «εργασιακός αθλητισμός» που υλοποιούνται σε υπαίθριους χώρους και δίνουν τη δυνατότητα σε παρέες και εργαζόμενους να αθληθούν και να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους, τα ειδικά προγράμματα άσκησης και ψυχαγωγίας στα ΚΑΠΗ και η θεραπευτική άσκηση για ΑΜΕΑ.

Βέβαια, δεν πρέπει να παραλείψουμε τα ατομικά & ομαδικά προγράμματα γυμναστικής, τα τμήματα αυτοάμυνας ενηλίκων, Pilates, Step κ.ά. που διεξάγονται στην αίθουσα γυμναστικής (Μεγάλου Αλεξάνδρου 169 & Καραολή), τα τμήματα τέννις (Άλσος Ειρήνης), τα τμήματα ρυθμικής γυμναστικής (Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκη Μαρίας-Ελένης Κορδαλή») που υλοποιούνται υπό την επίβλεψη-καθοδήγηση της κορυφαίας αθλήτριας Εύας Χριστοδούλου και το τμήμα προετοιμασίας για τις αθλητικές δοκιμασίες των πανελλαδικών εξετάσεων.

Η τακτική φυσική άσκηση βελτιώνει τη φυσική κατάσταση, χαρίζει δύναμη και ενέργεια, ανακουφίζει από το άγχος και παράλληλα ενισχύει την ενεργητικότητα και την αυτοπεποίθηση.

Για το λόγο αυτό ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ, ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ.

Ενημερωθείτε και εγγραφείτε στα τμήματα άθλησης: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αγίας Βαρβάρας, Σίφνου & Αγίου Γεωργίου, τηλ.: 210 56 97 223, -4

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility