Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Πρόγραμμα Απασχόλησης Μακροχρόνια Ανέργων 55-67 χρόνων.

post
11/09/2020 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στον δήμο μας συνάντηση του δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου με υπηρεσιακά στελέχη του ΟΑΕΔ Αιγάλεω, την κα Χρυσούλα Μαρκεζίνη, αναπληρώτρια προϊσταμένη και την κα Δήμητρα Κωνσταντακοπούλου, σύμβουλο απασχόλησης.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η αξιοποίηση από τον δήμο μας προγράμματος του ΟΑΕΔ για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων 55-67 χρόνων, ώστε να έχουν δικαίωμα συνταξιοδότησης.
Το πρόγραμμα αυτό έχει ιδιαίτερη αξία για ανθρώπους της πόλης μας, ανέργους που μπορεί να ανήκουν και σε ευάλωτες ομάδες, καθώς λόγω ηλικίας και μειωμένων προσόντων δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στην επανένταξη στην αγορά εργασίας, με αποτέλεσμα σε κρίσιμη ηλικία να στερούνται το δικαίωμα συνταξιοδότησης.
Η συνάντηση ήταν γόνιμη και εποικοδομητική και συζητήθηκαν τα βήματα της συνεργασίας ώστε να ωφεληθούν τα μέγιστα οι μακροχρόνιοι άνεργοι της πόλης μας.
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα έχουν συνεχή ενημέρωση από το γραφείο ενημέρωσης ανέργων του δήμου μας για την εξέλιξη και τα στάδια υλοποίησης του προγράμματος.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.