Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Πολιτιστικές δράσεις των ΚΑΠΗ του Δήμου μας

post
06/06/2013 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Τα μέλη των ΚΑΠΗ, άνθρωποι δημιουργικοί, γεμάτη ζωή συνεχίζουν να προσφέρουν όχι μόνο στην οικογένεια αλλά και στην πόλη.

Ομάδα θεάτρου από μέλη των ΚΑΠΗ μαζί με τους παιδαγωγούς των Παιδικών σταθμών παρουσίασε κουκλοθέατρο στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας στις 23 και τις 27 Μαϊου. Τα δεκάδες χαμόγελα και οι χαρούμενες φωνούλες των παιδιών ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή της ομάδας.

Στις 21 Μαϊου  τα μέλη συμμετείχαν στην έκθεση εικαστικής δημιουργίας με την κατασκευή χειροποίητης κούκλας. Μια ενασχόληση ψυχαγωγική και δημιουργική με μαθήματα που προσφέρθηκαν από το Εικαστικό κέντρο του Δήμου.

Στις 22 Μαϊου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μελών των ΚΑΠΗ στον αρχαιολογικό  χώρο της Ελευσίνας, περιήγηση, ξενάγηση και επίσκεψη στο Μουσείο.

Προσκεκλημένη σε πρωινό τσάι, η συγγραφέας  Μαρία Χανιώτου στις 24 Μαϊου διηγήθηκε πραγματική ιστορία ζωής από το παρελθόν και τα μέλη είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να εκφράσουν προβληματισμούς.

Στην όμορφη αυτή συντροφιά βρισκόταν και η συγγραφέας Πένυ Παπαδάκη που εγκαινίασε τον Μάρτιο τον κύκλο αυτών των συναντήσεων και υποστηρίζει εμπράκτως την προσπάθειά μας να φέρουμε τα μέλη ακόμα πιο κοντά στο θαυμαστό κόσμο του βιβλίου.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.