Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Παρουσίαση Βιβλίου Αλκυόνης Παπαδάκη «Σ’ ένα γύρισμα της ζωής»

post
24/09/2013 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Οι εικόνες ζωντάνεψαν μέσα από το νέο της βιβλίο στο Κέντρο Λόγου και Τέχνης της Αγίας Βαρβάρας

Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην γεμάτη από κόσμο αυλή του Κέντρου Λόγου και Τέχνης της Αγίας Βαρβάρας, η παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως Αλκυόνης Παπαδάκη «Σ’ ένα γύρισμα της ζωής», που πραγματεύεται τις χαμένες αξίες στην πορεία της Ελλάδας προς την επίπλαστη ευμάρεια των τελευταίων ετών, άλλα και την πίστη στα «γυρίσματα της ζωής».

Στην διάρκεια της μίας ώρας, που διήρκησε η εκδήλωση, η κυρία Παπαδάκη κέρδισε τον κόσμο με την απλότητα και τη θετική της διάθεση. Επιβεβαίωσε ότι είναι μία συγγραφέας, που ξέρει το μυστικό για να «ζωντανεύει» εικόνες μέσα από τις σελίδες των βιβλίων της και τείνει να αναδειχθεί σε μία από τις κλασικές συγγραφείς του τόπου μας.

Την εκδήλωση προλόγισε η επίσης συγγραφέας Πένυ Παπαδάκη, κάνοντας παράλληλα και μία σύνοψη των βασικών θεματικών αξόνων στους οποίους κινείται το «Σ’ ένα γύρισμα της ζωής».

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την Αλκυόνη Παπαδάκη να υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου. Η αγάπη των παρευρισκομένων για την κυρία Παπαδάκη ήταν έκδηλη, με τη συγγραφέα να δικαιολογεί στην πράξη το χαρακτηρισμό «φιλαράκι του αναγνώστη».

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.