Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Παρουσίαση του βιβλίου «Το Πέρασμα για τον Τσεσμέ»

post
24/02/2014 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014, η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της συγγραφέως Μαρίας Χανιώτου με τίτλο «Το Πέρασμα για τον Τσεσμέ» στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου Λόγου και Τέχνης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας στο πλαίσιο των συναντήσεων της Λέσχης Ανάγνωσης.

Στις σελίδες του βιβλίου περιγράφονται τα δραματικά χρόνια της φτώχειας και του ξενιτεμού την εποχή του Μεσοπολέμου, αλλά και ιστορίες ανθρώπων που βασανίστηκαν και αυτοεξορίστηκαν, πεινασμένοι, κατατρεγμένοι και καταδιωγμένοι από το Γ΄ Ράιχ την περίοδο της Κατοχής.

Το «Πέρασμα για τον Τσεσμέ» χαρίζει στον αναγνώστη στιγμές συγκίνησης, εμπεριέχοντας παράλληλα διαχρονικά μηνύματα, όπως είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν οι παρευρισκόμενοι, ακούγοντας την ηθοποιό Σοφία Γασπαρινάτου στην ανάγνωση αποσπασμάτων.

Στο πάνελ της παρουσίασης βρέθηκαν και η επίσης συγγραφέας Πένυ Παπαδάκη, η οποία μίλησε στο κοινό για το έργο και την προσωπικότητα της κας. Χανιώτου, όπως και ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Νίκος Χιδίρογλου, ο οποίος φρόντισε να μυήσει τους παρευρισκόμενους στο πνεύμα του βιβλίου.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.