Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Πάρκο Σκύλων

post
29/11/2017 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

29 Νοεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησε να λειτουργεί το Πάρκο Σκύλων στο Δήμο μας

Μια ακόμα πρωτοβουλία του Δήμου στο πλαίσιο της φιλοζωίας και της ποιότητας ζωής στην πόλη έγινε πραγματικότητα.

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πάρκου για σκύλους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πάρκου Μητέρα. Το πάρκο βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Πάρκου Μητέρα, είναι έκτασης 450 τ.μ. περιφραγμένο, διαθέτει ποτίστρες και υποδομές υγιεινής για τα ζώα και παγκάκια για τους συνοδούς.

Για τον τρόπο χρήσης του πάρκου θα ισχύσει κανονισμός λειτουργίας που θα ψηφιστεί άμεσα από το Δημοτικό Συμβούλιο και θα περιλαμβάνει θέματα ωραρίου, συντήρησης, συμμετοχής εθελοντών – εκπαιδευτών κλπ.

Ο Δήμος ευχαριστεί την εταιρία Praktiker που συνέβαλλε στη δημιουργία του πάρκου με την ευγενή χορηγία της σε υλικά εξοπλισμού και εργασία, καθώς 30 και πλέον εργαζόμενοι της εταιρίας συμμετείχαν προσφέροντας προσωπική εργασία.

Ο αρμόδιος Αντιδ/ρχος Ανδρέας Λεωτσάκος στη σύντομη τελετή των εγκαινίων ανέφερε ότι «Με την παράδοση του πάρκου προς χρήση στους ζωόφιλους δημότες υλοποιήθηκε ένα εύλογο και πάγιο αίτημά τους, ενώ παράλληλα δημιουργήθηκαν συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής για όλους τους συμπολίτες μας που κινούνται εντός και πέριξ του πάρκου, όπως αρμόζει σε κάθε Δήμο που σέβεται και φροντίζει το φυσικό και ανθρώπινο περιβάλλον».

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.