Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη» μας

post
14/07/2014 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Με ιδιαίτερη επιτυχία και με τη συμμετοχή πολλών παιδιών ολοκληρώθηκε και φέτος το καταξιωμένο πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη» μας, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 18 Ιουνίου έως και τις 4 Ιουλίου στους χώρους του 1ου και του 4ου Δημοτικού Σχολείου.

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια του προγράμματος είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ποικίλες δραστηριότητες με την καθοδήγηση και εποπτεία των συνεργατών του Δήμου μας και να δημιουργήσουν, να διασκεδάσουν και να αθληθούν, αξιοποιώντας έτσι ένα ακόμα σκαλοπάτι εκπαίδευσης μετά την οικογένεια και το σχολείο.

Εικαστικά, ζωγραφική, θεατρικά δρώμενα, παραδοσιακοί χοροί και αθλητισμός σε καθημερινή βάση έδωσαν στους μικρούς μας φίλους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς φιλίας, να αναπτύξουν την αυτοπεποίθησή τους και την ατομική πρωτοβουλία και μέσω αυτών την κοινωνική υπευθυνότητα αλλά και συνεργατικότητα. Αλλά, βασικά, ο σκοπός του προγράμματος ήταν να στηρίξει και την οικογένεια ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις εργασιακές της υποχρεώσεις, παρέχοντας στους μικρούς μας φίλους ένα ασφαλές εκπαιδευτικό περιβάλλον, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.