Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Οι μικροί σπουδαστές της Σχολής Μουσικοκινητικής Αγωγής του Δημοτικού Ωδείου και του Παιδικού Εργαστηρίου Ζωγραφικής του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών έδωσαν το δικό τους χρώμα στο «Γιάννης Ρίτσος»

post
20/06/2022 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Σε κατάμεστη αίθουσα έγινε, την Παρασκευή 17 Ιουνίου, στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Γιάννης Ρίτσος», η εκδήλωση της Σχολής Μουσικοκινητικής Αγωγής και η έκθεση του Παιδικού Εργαστηρίου Εικαστικών Τεχνών.

Μια σπουδαία δουλειά με τα παιδιά, με εξαίσια παράσταση που συνδύαζε τραγούδι, κίνηση και μουσική, παρουσίασε  το τμήμα Orff  του Δημοτικού Ωδείου, υπό την καθοδήγηση της  Αφροδίτης Θεοχάρη, αποσπώντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα των θεατών ενώ το φουαγέ του κινηματοθεάτρου στολίστηκε από το τμήμα του Παιδικού Εργαστηρίου Ζωγραφικής  με έργα και κατασκευές, υπό την επιμέλεια της Μαρίας Κακόνι,  που τράβηξαν την προσοχή  και προκάλεσαν  τον θαυμασμό όλων.

Ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος  έκλεισε την εκδήλωση με την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων  σε όλα τα παιδιά, επαινώντας τόσο αυτά όσο και τις δασκάλες τους , Αφροδίτη Θεοχάρη και Μαρία Κακόνι για την αξιόλογη δουλειά και  αφοσίωσή τους.   Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη Μαρία Κακόνι, λόγω της επικείμενης συνταξιοδότησής της, ανακοινώνοντας την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να δώσει το όνομά της στην αίθουσα του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο, την αγόγγυστη, πολυετή και πολύτιμη προσφορά της στον δήμο.

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.