Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Ο Δήμος μας λαμβάνει όλα τα μέτρα ώστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί με ψυχραιμία και επιτυχία την κρίση. Στην πόλη μας κανείς δεν είναι μόνος. Είμαστε εμείς εδώ

post
20/03/2020 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ο Δήμος μας λαμβάνει όλα τα μέτρα ώστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί με ψυχραιμία και επιτυχία την κρίση.
Στην πόλη μας κανείς δεν είναι μόνος.
Είμαστε εμείς εδώ.
Η διευρυμένη υπηρεσία Κοινωνικής Φροντίδας του Δήμου μας, με ενισχυμένο το «ΒΟΗΘΕΙΑ στο ΣΠΙΤΙ», θα λειτουργήσει για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η λήψη μέτρων περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ θα εξυπηρετεί όσους δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τα σπίτια τους για να ψωνίσουν από το σούπερ μάρκετ, από το φαρμακείο, όσους χρειάζονται τη βοήθειά μας τώρα που η Πολιτεία για να προστατεύσει την υγεία μας, ζητά από όλους τους πολίτες να ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

Παρακαλούμε όλους λοιπόν
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ
Για κάθε τι που δεν μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας ή κάποιος φίλος ή συγγενής για εμάς ΖΗΤΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ στα τηλέφωνα:

2105690075, 2105691161, 2105696511, 2132019300 και «15969».

Στον πενταψήφιο αριθμό, 15969 και όσο διαρκεί η κρίση και οι έκτακτες συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού, οι δημότες μπορούν να καλούν, εκτός από θέματα και προβλήματα που αφορούν στον τομέα της καθαριότητας και για θέματα κοινωνικής φροντίδας.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.