Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, Αντιδήμαρχοι και στελέχη της Διοίκησης συναντήθηκαν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 5μμ με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων στο Δημαρχείο εν όψει της έναρξης του σχολικού έτους

post
12/09/2019 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ο Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, Αντιδήμαρχοι και στελέχη της Διοίκησης συναντήθηκαν την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 5μμ με την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων στο Δημαρχείο εν όψει της έναρξης του σχολικού έτους. Συζητήθηκαν προβλήματα των σχολικών μονάδων και ο κ. Μίχος επιβεβαίωσε τα μέλη του Δ. Σ της Ένωσης ότι τα σχολεία θα φροντιστούν, δεν πρόκειται να παραμεληθούν σε καμιά περίπτωση και θα εξασφαλιστεί οτιδήποτε είναι απαραίτητο για την εύρυθμη λειτουργία τους και τη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δ.Σ. για τη δημιουργία σχολικού εστιατορίου, τα “ανοιχτά σχολεία” και τη δημιουργία περισσότερων αθλητικών χώρων στην πόλη για την άθληση των παιδιών και τη δημιουργική ενασχόλησή τους στον ελεύθερο χρόνο τους.
Η συνάντηση έγινε σε κλίμα ιδιαίτερα φιλικό και ενωτικό με την ευχή της συνεργασίας όλων των φορέων προς όφελος των παιδιών της Αγίας Βαρβάρας.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.