Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Μήνυμα Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας για την έναρξη της Σχολικής χρονιάς 2014-2015

post
10/09/2014 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Αγαπητά μας παιδιά,

Σήμερα ξεκινάει μια νέα σχολική χρονιά. Μια χρονιά που επιφυλάσσει νέες προκλήσεις, νέες δυνατότητες και ευκαιρίες για κατάκτηση της γνώσης.

Ο αγώνας για την κατάκτηση της γνώσης δεν είναι εύκολος. Σ’ αυτόν τον αγώνα, όμως, δεν είστε μόνοι σας. Δίπλα σας στέκονται πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες σας οι γονείς σας, οι δάσκαλοί σας, ο δήμος.

Έργο δικό σας είναι με όρεξη, συνέπεια και σεβασμό να αντλήσετε όσο περισσότερη γνώση μπορείτε. Γιατί η γνώση είναι δύναμη! Τη δύναμη αυτή την χρειάζεστε προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν, να διαμορφώσετε υψηλά ιδανικά και εν τέλει να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον.

Εμείς βασιζόμαστε σε εσάς και πιστεύουμε βαθιά ότι η νέα γενιά οπλισμένη με γνώση αποτελεί αντίδοτο στην κρίση που όλοι βιώνουμε.

Ο δήμος από την πλευρά του, παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες, θα είναι δίπλα σας εξασφαλίζοντας όλα τα απαραίτητα για να απολαμβάνετε ένα σχολικό περιβάλλον στο οποίο θα μπορείτε να αναπτύξετε τα ταλέντα και τις δεξιότητες που όλοι διαθέτετε.

Εύχομαι σε όλους καλή σχολική χρονιά με υγεία, δημιουργικότητα και επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π . ΚΑΠΛΑΝΗΣ


 

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.