Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου

post
03/09/2014 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αγία Βαρβάρα 3/9/2014

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

———————————–

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Δ/ΝΣΗ : Αριστομένους 8, Αγία Βαρβάρα

Πληροφορίες: Δεληγιάννη Ρέα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:2132019351

 

Στο Δήμος Αγίας Βαρβάρας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα λειτουργήσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο με τη συμμετοχή εθελοντών δασκάλων και καθηγητών της περιοχής μας.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο, σε συνδυασμό με τα προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας και τα προγράμματα για τους μετεξεταστέους μαθητές που πραγματοποιούνται με τη  συνεργασία του  Πανεπιστήμιου Αθηνών στα σχολεία της περιοχής μας, έχει στόχο την πλήρη υποστήριξη των μαθητών ώστε να ολοκληρώσουν με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου παρέχονται δωρεάν μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Τα μαθήματα πραγματοποιηθούν σε δομές του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας ξεκίνησαν και οι γονείς των μαθητών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Γραφείο της Τράπεζας Χρόνου του Δήμου (10:00- 12:00). Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2132019351 (κα. Δεληγιάννη Ρέα).

Παρακαλούμε όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέχρι 7 Οκτώβρη ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τα τμήματα και να ενημερωθεί το εκπαιδευτικό προσωπικό.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΑΠΛΑΝΗΣ

 

 

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.