Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου τους θερινούς μήνες για τα παιδιά δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου

post
27/06/2024 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το κοινωνικό φροντιστήριο του δήμου μας συνεχίζει τη λειτουργία του και τους θερινούς μήνες.

Προσφέρονται δωρεάν, φιλολογικά μαθήματα (εξατομικευμένα ή σε μικρές ομάδες μαθητών) για την προετοιμασία των μαθητριών και μαθητών για το νέο σχολικό έτος καθώς και για την υποστήριξη και προετοιμασία τους για τις επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου.

Το διδακτικό μας προσωπικό απαρτίζεται από τρεις καταρτισμένους φιλολόγους με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης. Οι ώρες και οι μέρες των μαθημάτων καθορίζονται ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή, κατόπιν συνεννόησης με τους διδάσκοντες.

Επιπρόσθετα δωρεάν μαθήματα προσφέρονται και στα παιδιά του δημοτικού σχολείου από δύο έμπειρους Παιδαγωγούς, με σκοπό τη μαθησιακή στήριξη  και δημιουργική απασχόληση.

Το κοινωνικό φροντιστήριο για τα παιδιά του Γυμνασίου-Λυκείου έχει μεταφερθεί σε νέο χώρο, στην κεντρική πλατεία Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στην οδό Αγίας Ελεούσης αρ. 5.  Τα μαθήματα για τα παιδιά του δημοτικού σχολείου πραγματοποιούνται στο δημαρχείο σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δήμος μας είναι ανοικτός στους εθελοντές εκπαιδευτικούς, κυρίως για τα μαθήματα μαθηματικών, φυσικής και χημείας.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία-Κέντρο Κοινότητας στο τηλέφωνο 2132019304, Λία Πάτσαρη, Κοινωνική Λειτουργός.

 

 

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility