Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Το kids athletics στην Αγία Βαρβάρα Αττικής

post
06/06/2013 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας την Τετάρτη 5 Ιουνίου στο Άλσος Μητέρας το πρόγραμμα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF) “Kids Athletics“.

100 και πλέον παιδιά από τα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αγωνίσματα του Κλασσικού Αθλητισμού (Δρόμοι, Άλματα, Ρίψεις) μέσα από μια σειρά παιχνιδιών – δοκιμασιών του προγράμματος το οποίο απευθύνεται σε ηλικίες Δημοτικού και διοργανώνεται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου (IAAF), την Ελληνική Ομοσπονδία Στίβου (ΣΕΓΑΣ) και το Υπουργείο Παιδείας.

Στην εκδήλωση βρέθηκε μαζί με τους μικρούς μαθητές και ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γιώργος Καπλάνης, ο οποίος απευθυνόμενος στα παιδιά τόνισε τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν μέσα από την ενασχόληση με τον αθλητισμό, καθώς και τα στοιχεία συνεργασίας, υπευθυνότητας, ομαδικότητας και κοινωνικοποίησης που αναπτύσσουν με την άθληση και την ψυχαγωγία.

Οι τεχνικοί επιτετραμμένοι της Ομοσπονδίας του Στίβου (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την πρόσκληση στην Αγία Βαρβάρα και για την προσπάθεια που κάνει για τη διάδοση του κλασσικού αθλητισμού στην περιοχή.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.