Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Στο Δήμο μας το πρώτο Διαδικτυακό Δημοτικό Γυμναστήριο.

ΑρχικήΣτο Δήμο μας το πρώτο Διαδικτυακό Δημοτικό Γυμναστήριο.

Από τη Δευτέρα 11/5/2020 στην ιστοσελίδα του Δήμου (Τομέα Άθλησης), θα φιλοξενείται το πρώτο -Πανελλαδικά- «Διαδικτυακό Δημοτικό Γυμναστήριο», το οποίο δημιουργήθηκε με την εφευρετικότητα και την αγάπη της ομάδας γυμναστών του Τομέα Αθλητισμού.
Η δημιουργία της υπηρεσίας αυτής, συνιστά απτή απόδειξη του γεγονότος ότι οι άνθρωποί μας βαδίζουν στο δρόμο της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.
Πρόκειται για την ομάδα των γυμναστών οι οποίοι εργάζονται στο Δήμο μας, όλοι απόφοιτοι της Γυμναστικής Ακαδημίας. Μας αφαιρούν λοιπόν το άλλοθι της «καραντίνας» και προσκαλούν να γυμναστούμε με ποικίλα προγράμματα, τα οποία απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και με πολλές δυνατότητες επιλογών, αναλόγως τη διάθεση, το επίπεδο και τους στόχους των ασκουμένων.
Ακόμη, θα παρέχεται ενημέρωση για θέματα διατροφής, άσκησης και γενικότερα υγείας.
Ο Δήμαρχος και η δημιουργική, αυτή ομάδα, σας καλούμε να ακολουθήσετε αυτά τα προγράμματα, ώστε παρά τους περιορισμούς που η πανδημία έχει φέρει στην καθημερινότητά μας, να διατηρηθούμε υγιείς και … σε «φόρμα».
Τέλος, επιζητούμε τα σχόλια και τις προτάσεις-παρατηρήσεις σας διότι με την ενεργό συμμετοχή των πολιτών εμπλουτίζεται και αναβαθμίζεται κάθε προσπάθεια.

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.