Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Εισήγηση Δημάρχου στη ΠΕΔΑ ενάντια στο κλείσιμο του Γενικού Νοσοκομείου «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ».

post
08/07/2013 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης εισηγήθηκε στην ΠΕΔΑ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής) ψήφισμα για την στήριξη των Δημάρχων Αττικής, στον αγώνα ενάντια στο κλείσιμο του Γενικού Νοσοκομείου «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ».

Στην εισήγησή του, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο του Νοσοκομείου για τη Δυτική Αθήνα, αποτύπωσε τις δυσκολίες πρόσβασης των πολιτών στις υγειονομικές μονάδες, την ανάγκη αναβάθμισης των παροχών υγείας και ταυτόχρονα κάλεσε όλους τους Δημάρχους να υπερασπιστούν το δικαίωμα των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας στη ζωή.

Η απόφαση της ΠΕΔΑ ήταν ομόφωνη, όπως ομόφωνο ήταν και το ψήφισμα, το οποίο αποτελεί και δέσμευση συμπαράστασης στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας, ο οποίος είναι μπροστάρης όταν το Νοσοκομείο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Στη συνέχεια και μετά την επίσκεψή του στον Υπουργό Υγείας, κ. Άδωνη Γεωργιάδη στις 4 Ιουλίου, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας συγκάλεσε το βράδυ έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου ενημέρωσε τους Δημοτικούς Συμβούλους για το περιεχόμενο της συζήτησής του με τον Υπουργό, δηλώνοντας: «Συζητάμε μόνο τη διατήρηση και αναβάθμιση του Νοσοκομείου. Δεν μπαίνουμε ούτε σε τεχνοκρατικές λογικές, ούτε σε παζαρέματα. Ο ρόλος μας είναι να προστατεύσουμε την πόλη και τους ανθρώπους της. Αυτό ακριβώς μετέφερα στον Υπουργό».

 

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.