Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η ανάπλαση των οδών Μαρίνου Αντύπα & Αγίας Βαρβάρας

post
15/11/2013 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Αγία Βαρβάρα, 15/11/2013

 

 

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η ανάπλαση των οδών Μαρίνου Αντύπα & Αγίας Βαρβάρας

Σε συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό τον ενημέρωσε για την απρόσκοπτη εξέλιξη των εργασιών

 

 

Ομαλά και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα εξελίσσεται η ροή των εργασιών ανάπλασης των οδών Μαρίνου Αντύπα και Αγίας Βαρβάρας στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας, όπως είχε την ευκαιρία, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013, να ενημερώσει ο Δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Καπλάνης τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό.

 

Το έργο αυτό, συνολικού προϋπολογισμού 2,87 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των παρεμβάσεων που γίνονται σε δρόμους του Δήμου Αιγάλεω, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αρχικά, ήταν προγραμματισμένο να χρηματοδοτηθεί από πόρους της Περιφέρειας Αττικής, αλλά πλέον εντάσσεται επίσημα στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ (ΠΕΠ Αττικής 2007-2013).

 

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας μετέφερε πλήρη εικόνα για την πορεία και τα χρονοδιαγράμματα του έργου, απευθυνόμενος στον κ. Σγουρό, καθώς και στους παρόντες στη συνάντηση, Υπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη και Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη, τονίζοντας:

 

«Το έργο έχει ήδη ανατεθεί και ο εργολάβος έχει ξεκινήσει τις εργασίες. Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την προηγούμενη αντίστοιχη συνάντηση που είχαμε και δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα περιττό στην περιοχή των εργασιών. Έχουν ξηλωθεί τα πεζοδρόμια και το έργο προχωράει με πολύ γρήγορους και έντονους ρυθμούς. Και είναι σημαντικό ότι δεν επιβαρύνονται σχεδόν καθόλου τόσο οι δημότες Αγίας Βαρβάρας όσο και αυτοί του Αιγάλεω».

 

Παράλληλα, ο κ. Καπλάνης άδραξε την ευκαιρία για να εκφράσει δημοσίως την προσωπική του αγωνία για την επίσπευση της υπογραφής προγραμματικών συμβάσεων για δύο ακόμα σημαντικά έργα για το Δήμο Αγίας Βαρβάρας, το γήπεδο και τους ανοιχτούς αθλητικούς χώρους, επισημαίνοντας:

 

«Αγωνιώ για την επόμενη μεταξύ μας συνάντηση. Υπάρχουν άλλα δύο έργα σε εκκρεμότητα, το γήπεδο και οι ανοιχτοί αθλητικοί χώροι, έργα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμά σας. Έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση και περιμένω το τυπικό μέρος, δηλαδή να με καλέσετε να υπογράψουμε και αυτές τις προγραμματικές συμβάσεις».

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Βαρβάρας

 

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης επιθεώρησε προσωπικά την εξέλιξη των εργασιών στις οδούς Μαρίνου Αντύπα και Αγίας Βαρβάρας και συνομίλησε με τους εργάτες

 

 

Τα πεζοδρόμια έχουν ξηλωθεί και όλα βαίνουν καλώς για την ολοκλήρωση ενός έργου πνοής για την Αγία Βαρβάρα

 

 

Ο κ. Καπλάνης καθώς ενημερώνει τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό για την πορεία και τα χρονοδιαγράμματα του έργου

 

 

Ο Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης, ενώ παρακολουθεί την ομιλία του κου Κωστή Χατζηδάκη. Δίπλα στον ομιλητή βρίσκονται ο κ. Γιάννης Μανιάτης (αριστερά) και ο κ. Γιάννης Σγουρός (δεξιά)

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.