Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ 2021: Η ΠΟΛΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΚΑΛΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ

post
27/09/2021 - Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις, Μη κατηγοριοποιημένο

Δύο σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ 2021», το διήμερο 25ης & 26ης  τρχ. μηνός.

Το Σάββατο 25η, το αφιέρωμα στην Βίκυ Μοσχολιού -υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής-, έδωσε την δυνατότητα να ανακληθούν αναμνήσεις και μνήμες μιας εποχής που οι μεγαλύτεροι νοσταλγούν και οι νεώτεροι θαυμάζουν. Μια εποχή που οι αυθεντικές, λαϊκές γειτονιές γέμιζαν μυρωδιές γιασεμιού και νυχτολούλουδου και οι καρδιές σκιρτούσαν.

Εποχές με αγνά και αυθεντικά συναισθήματα, τα οποία έβρισκαν την έκφρασή τους με τις μουσικές και την φωνή της αξέχαστης Μοσχολιού.

Ιδιαίτερη αίσθηση και τα εγκωμιαστικά σχόλια όλων, των παρευρισκομένων, προκάλεσε η ανακοίνωση του Δημάρχου κ. Μίχου, περί θεσμοθέτησης ετήσιου, Πανελλήνιου διαγωνισμού λαϊκού τραγουδιού αφιερωμένο, στην Βίκυ Μοσχολιού και στον Μανώλη Αγγελόπουλο.

Για αυτό και η πλατεία Παναγίας Ελεούσης γέμισε από κατοίκους και επισκέπτες της Αγίας Βαρβάρας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία εξαιρετικά όμορφη συναυλία-αφιέρωμα στην μεγάλη ερμηνεύτρια.

Την Κυριακή, 26η, την σκυτάλη παρέλαβαν οι Tony Sfinos και Νίκος Βουρλιώτης. Οι δύο καλλιτέχνες, με το ταλέντο να περισσεύει, αποζημίωσαν στον μέγιστο βαθμό τους θεατές που γέμισαν ασφυκτικά την πλατεία.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι και οι δύο καλλιτέχνες καθώς και οι συνεργάτες τους προσέφεραν αυτή την εκδήλωση αφιλοκερδώς, αποδεικνύοντας έμπρακτα -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο Δήμαρχος, κ. Λάμπρος Μίχος-, την αγάπη τους για την πόλη.

Η πόλη βρίσκει ξανά το χαμόγελό της, βρίσκει ξανά τον καλό, εξωστρεφή και δημιουργικό εαυτό της.

Οι εκδηλώσεις «Γιορτές πόλης 2021» συνεχίζονται, σήμερα, 27η τρχ. μηνός, με την μουσικοχορευτική εκδήλωση αφιερωμένη στην ποίηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο cine-ΠΑΝΘΕΟΝ στις 20:00.

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.