Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες:
Επιλογή γλώσσας:
Δήμος Αγίας Βαρβάρας
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ Αναζήτηση
ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Περιήγηση

Γιορτάσαμε την Πρωτομαγιά με τους Ηλικιωμένους της πόλης μας!

post
02/05/2023 - Μη κατηγοριοποιημένο

Γιορτάσαμε την Πρωτομαγιά με τους ηλικιωμένους της πόλης μας σε κλίμα χαράς για τη συνάντηση και συγκίνησης για τους αγώνες που είναι ταυτισμένη αυτή η ημέρα.

Στον φιλόξενο χώρο του Α ΚΑΠΗ οι ηλικιωμένοι, μέλη των ΚΑΠΗ-ΚΕΦΑ, συγκεντρώθηκαν από το πρωί, έφεραν τα λουλούδια τους και έφτιαξαν συμβολικά τα πρωτομαγιάτικα στεφάνια. Κεράστηκαν  τα εδέσματα που ετοιμάστηκαν με την επιμέλεια και τη φροντίδα των στελεχών των κοινωνικών υπηρεσιών.

Ο δήμαρχος της πόλης, κ. Λάμπρος Μίχος,  χαιρέτησε τους ηλικιωμένους και μίλησε για την ημέρα της Πρωτομαγιάς κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους αγώνες της εργατικής τάξης για τα δικαιώματα των εργαζομένων που κατακτήθηκαν με θυσίες. Τόνισε ότι η εργατική τάξη συνέδεε πάντοτε τους αγώνες της με την ειρήνη κάτι που εξακολουθεί να είναι επίκαιρο και στις μέρες μας. Επιπρόσθετα δόθηκε η ευκαιρία να ενημερώσει τους ηλικιωμένους για τα προγράμματα και τις δομές που προγραμματίζεται να λειτουργήσουν άμεσα όπως είναι ο Συμβουλευτικός Σταθμός για την άνοια και το Καφενείο Γυναικών που πρόκειται να ανοίξει στο κτίριο της ιστορικής πρώην καφετέριας «Άγγελος».

Τα όσα ανέφερε ο κ. δήμαρχος έτυχαν θερμής υποδοχής.

Σχετικά έγγραφα

COPYRIGHT ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ WEB DEVELOPMENT BY ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP GRAPHICS DESIGN BY CIRCUS DESIGN STUDIO
Visa Mastercard Maestro
Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.
Hide content for the accessibility